Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Burak Yılmaz Fenerbahçe - Burak Yılmaz Fenerbahçe'ye gidecek mi? Ahmet Ağaoğlu ... - 28 haziran 2008 cumartesi 00:00.

Burak Yılmaz Fenerbahçe - Burak Yılmaz Fenerbahçe'ye gidecek mi? Ahmet Ağaoğlu ... - 28 haziran 2008 cumartesi 00:00.. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Burak yılmaz da bu karşılaşmayı özel bir heyecanla bekliyor.

Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Burak yılmaz, daha önce beşiktaş'taki ilk macerasına ek olarak galatasaray ve trabzonspor formalarıyla da fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Fakat burak yılmaz, camia için önemini bildiği fenerbahçe maçında oynamak istiyordu.

Fenerbahçe'nin belalısı Burak Yılmaz - Spor Haberleri
Fenerbahçe'nin belalısı Burak Yılmaz - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Burak yılmaz, çok iyi bir kalecimiz var, benjamin'imiz var, yusuf, araujo, ikoné, bamba var. İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Burak yılmaz, 28 haziran 2008 tarihinde fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Ligin dört büyük takımında da forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe deneyiminde ise istediği başarıyı gösteremedi. Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. Öte yandan bu gol, burak yılmaz'ın trabzonspor formasıyla 61.

Ligin dört büyük takımında da forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe deneyiminde ise istediği başarıyı gösteremedi.

Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. .yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli. Golcü futbolcu luis aragones tarafından fazla forma şansı bulamamıştı. Burak yılmaz, çok iyi bir kalecimiz var, benjamin'imiz var, yusuf, araujo, ikoné, bamba var. Editör yorumu | fenerbahçe'nin burak yılmaz'a ihtiyacı var mı? _ finsternis karanlık, ne yutan, ne yutulandır. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4. Bordo mavili ekibin twitter hesabından yapılan paylaşımda.

İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler Sergen yalçın ile birlikte tüm 4 büyük olanlar (galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor) ile türkiye'nin tek oyuncusu oldu. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa fenerbahçe'ye gider. Orta saha ve forvette forma giyebilen burak yılmaz'ın, fenerbahçe'de 7 numaralı formayı giyeceği belirtildi. Serdar ali çelikler, uğur karakullukçu ve candaş tolga işık'ın yorumlarıyla katkıda bulunduğu kontra, yine gündem yaratmaya geliyor.

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe maçı kadrosu belli oldu! Burak ...
Beşiktaş'ın, Fenerbahçe maçı kadrosu belli oldu! Burak ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. _ finsternis karanlık, ne yutan, ne yutulandır. Son dakika fenerbahçe haberlerine göre, lille'de ütün bir performans sergileyen ve birçok takımın dikkatini çeken burak yılmaz hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı. İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler Burak yilmaz ile fikret yilmaz oğul/baba. Fenerbahçe, bu sezonun başında transfer olduğu lille takımında gösterdiği performansla fransızlardan alkış alan burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi.

İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler Golcü futbolcu luis aragones tarafından fazla forma şansı bulamamıştı. Orta saha ve forvette forma giyebilen burak yılmaz'ın, fenerbahçe'de 7 numaralı formayı giyeceği belirtildi. Öte yandan bu gol, burak yılmaz'ın trabzonspor formasıyla 61. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli. Trabzonspor 2011 senesinden beri fenerbahçe kalesine 3 gol attı. Fenerbahçe, bu sezonun başında transfer olduğu lille takımında gösterdiği performansla fransızlardan alkış alan burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde. Bunların 2'sini burak yılmaz atarken, diğerini ise bero kaydetti.

Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Fenerbahçe, bu sezonun başında transfer olduğu lille takımında gösterdiği performansla fransızlardan alkış alan burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı. Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Fakat burak yılmaz, camia için önemini bildiği fenerbahçe maçında oynamak istiyordu. Fenerbahçemiz emre belezoğlu'ndan sonra , vestel manisaspor forması giyen burak yılmaz'ı da renklerine kattı.

Fenerbahçe'nin belalısı Burak Yılmaz - Spor Haberleri
Fenerbahçe'nin belalısı Burak Yılmaz - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Bu sezon fenerbahçe en fazla gol katkısını tam bir santrfor olmayan enner valencia 'dan aldı. Fakat burak yılmaz, camia için önemini bildiği fenerbahçe maçında oynamak istiyordu. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa lecce 'ye falan değil fenerbahçe'ye gider. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Sergen yalçın'dan sonra burak yılmaz, 4 büyükler diye tabir edilen galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor formaları giyen ikinci futbolcu oldu. Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Fenerbahçe ile 1.5 yıllık mukavele imzalayan ersun yanal'ın, forvet bölgesine burak yılmaz'ı istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. Bunların 2'sini burak yılmaz atarken, diğerini ise bero kaydetti. Kariyerinde gol atamadığı tek takım fenerbahçe. Ligin dört büyük takımında da forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe deneyiminde ise istediği başarıyı gösteremedi. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa lecce 'ye falan değil fenerbahçe'ye gider. Menajeri necdet ergezen lille'de oynayan burak yılmaz ile ilgili transfer iddialarını cevapladı. Editör yorumu | fenerbahçe'nin burak yılmaz'a ihtiyacı var mı? Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Fenerbahçe ile 1.5 yıllık mukavele imzalayan ersun yanal'ın, forvet bölgesine burak yılmaz'ı istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı. Bu sezon fenerbahçe en fazla gol katkısını tam bir santrfor olmayan enner valencia 'dan aldı. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli burak yılmaz. Kariyerinde gol atamadığı tek takım fenerbahçe.